Инстаграм во последно време е преполн со колажи на „профилни“ слики на разни социјални мрежи, а Доли е креаторот на предизвикот.

Предизвикот се вика „Linkedin, Facebook, Instagram, Tinder“, а пејачката го сподели на нејзината страница на Facebook и Instagram.

Наскоро други познати личности како Мајли Сајрус, Опра Винфри, Џенифер Гарнер, Марк Хамил и Кери Вашингтон веднаш ги споделија своите верзии за оваа содржина.

Правилата се едноставни: луѓето објавуваат четири различни фотографии од себе, кои се вклопуваат во секоја од овие социјални мрежи.

Доли остави интересен опис на нејзината слика.

„Најдете си жена која може да стори нешто“. напиша таа.

Проверете ја фотографијата што го започна сето тоа!

 

View this post on Instagram

 

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on