Дигит

Huawei ќе има и трет P40 модел – P40 Pro Premium

Неодамна се појавија рендери од Huawei P40 Pro телефонот со четири камери на задната страна, иако претходно се сугерираше постоење на пет камера сензори....

ЈуТјуб воведува новини, корисниците ќе бидат воодушевени

ЈуТјуб одлучи на корисниците дополнително да им ја олесни контролата над апликацијата, без оглед каков уред користат. Новините се воведени во апликацијата за мобилен телефон,...

НАЈНОВИ